Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Olen ehdolla SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.

Puoluevaltuusto on upean kansanliikkeemme ydin, sen sykkivä sydän, jonka tehtävänä on tuoda arjen ääni puoluejohdon kuuluviin. Jäsenistön moniäänisyys on muutosvoima, joka pystyy muuttamaan SDP:tä ja Suomea. Tuo muutosvoima säilyy ja kukoistaa, kun teemme yhä tiiviimpää yhteistyötä.

Puoluevaltuusto edustaa koko puoluetta. Se on liikkeen ääni, jonka tulee kuulua. Puoluevaltuuston puheenjohtaja edustaa tuota ääntä ja huolehtii, että sitä kuullaan. Koko puoluejohdon tulee tukea sitä muutosvoimaa, joka puoluevaltuustosta kumpuaa. Siksi koen tärkeäksi, että puoluevaltuusto edustaa ennen kaikkea sitä kunnissa ja hyvinvointialueilla tapahtuvaa arjen tekemistä. Itse kokopäiväisenä luottamushenkilönä, kasvatuksen ja opetuksen apulaispormestarina ja aluevaltuutettuna pystyn tuomaan puoluejohtoon suoraa lisäarvoa kunnista, kaupungeista ja hyvinvointialueilta. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun lähestymme taas kunta- ja aluevaaleja.

Puoluevaltuuston tulee olla jatkuvaa vuoropuhelua edistävä ja puoluejohtoa sparraava kumppani, joka pitää puolueen liikkeessä.

Näen, että jatkossa puoluevaltuusto on paitsi sääntömääräisesti se puolueen korkein päättävä elin, myös jatkuvaa vuoropuhelua edistävä ja puoluejohtoa sparraava kumppani, joka pitää puolueen liikkeessä kehittämässä suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Puolueen tulee olla vahvasti kiinni myös paikallisten ongelmien ratkomisessa. Siksi olen ehdolla puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Uskon, että johdollani puoluevaltuusto voi siivittää puolueen tekemistä yhä vahvempaan lentoon. Voit tutustua minuun tarkemmin täältä.

Ollaan yhteydessä – keskustelen mielelläni kanssasi puoluevaltuustosta ja sen toiminnasta. Tulen ennen puoluekokousta kertomaan vielä laajemmin omista näkemyksistäni valtuuston toiminnan kehittämiseen. Tule mukaan kampanjaani: olethan yhteydessä joko minuun tai kampanjapäällikkööni!

Lisätietoja

Piia Elo

Puh. 050 375 4774

Kampanjapäällikkö Miika Tiainen

Puh. 050 342 0939